2015-07-22 1929 瀏覽
筲箕灣東大街多野食就大家都知, 餐廳轉手快到無輪今日經過先知開左間韓國餐廳, 望望餐牌唔太貴, 就入去試試舖頭好細, 似茶餐廳格局, 食物選擇都算多點完菜就會上前菜, 味道普通, 冇咩特別鐵板烤香牛肉, 鐵板出黎超香, 個牛肉好JUICY, 唔會覺得乾身, 份量比我想像中算多, 可以一試泡菜豬肉煎餅, 泡菜味好重, 加左D豬肉唔會好膩, 如果鍾意食泡菜既人可以試下, 我自己就PREFER多D豬肉會好味D炸醬麵, 我就唔鍾意個炸醬麵, 因為個醬好杰, 陣味都好澀口, 同埋麵唔係太夾韓式豬手(小), 細既份量都咁多, 有D呆左, 望落去肥肉唔多, 但食落好膩! 人少真係唔好叫, 食到第3/4 件已經頂唔順. 本身個豬手係幾好食, 但個汁唔得, 點先唔覺得個汁用個豬手有咩火花, 但唔點既話個豬手食落會比較乾身, 如果個汁係第2款夾少少既應該幾好食總括普普通通, 但勝在平, 同埋筲箕灣冇咩韓國野好食
筲箕灣東大街多野食就大家都知, 餐廳轉手快到無輪
今日經過先知開左間韓國餐廳, 望望餐牌唔太貴, 就入去試試

舖頭好細, 似茶餐廳格局, 食物選擇都算多
點完菜就會上
前菜, 味道普通, 冇咩特別
前菜
泡菜豬肉煎餅
泡菜豬肉煎餅
炸醬麵
炸醬麵
韓式豬手(小)
韓式豬手(小)
總括普普通通, 但勝在平, 同埋筲箕灣冇咩韓國野好食
2015-06-30
$167.5 (晚餐)