2024-08-02
最近沙田開咗間韓國外賣店, k chef story 種類都幾多,咁啱同朋友開party🤣,就決定試下👀overall質素同性價比真係幾高喎!.黑蒜炸雞 🍗🖤有勁多隻味揀,隻隻都幾吸引haha 而今次我就揀咗黑蒜味😛 又一隻同半隻揀, 我哋以為一隻嘅份量唔會好多, 點知3個人食完都仲有半隻 炸雞外皮金黃酥脆,咬落去有啲咔嚓聲,肉質嫩滑多汁🫶🏻 黑蒜醬汁香氣撲鼻,帶有一點甜味,完全唔會膩! 每一口都令人想再食多一件,真係超級滿足!😍.辣炒豬肉飯卷 🌶️🥢辣炒豬肉飯卷包得好緊實,我覺得都幾辣🥵haha 不過豬肉份量好多🫶🏻.牛肉蓋飯 🥩🍚牛肉蓋飯份量真係好多,牛肉多得誇張haha 三個人一定食唔晒haha 牛肉煮得嫩滑多汁,配飯一流 醬汁濃郁亦都偏甜,大滿足!🥢🥦.📍K Chef Story沙田橫壆街2-16號沙田中心3樓29A號舖
黑蒜炸雞 🍗🖤
辣炒豬肉飯卷 🌶️🥢