ig見到seoul noodles同田浦食肉同group就有啲興趣!啱啱lunch到訪了~裝修 環境 音樂係authentic local food store vibe🎵野食就係我食一至兩次就夠嘅感覺 最出色係蒸餃~ 泡菜 > 豬肉 兩種都好juicy 蘸汁都不錯蜆湯麵淡 食評話鮮甜又未至於🥹 隨麵配上泡菜 醃蘿蔔 小碗紫菜飯 正常 沒有亮點辣牛肉湯麵好惹味 菜類配料好多 牛肉就無乜 所以咬口上有啲寡個人唔太喜歡手工刀削麵食得慢就變稔嘅口感有加一離店時送左10% off coupon 咁我下次會為左蒸餃去試埋湯飯!不過都係lunch嘅輪次~

個人唔太喜歡手工刀削麵食得慢就變稔嘅口感

有加一

豬肉餃子
泡菜餃子
蜆湯麵  (lunch  -  noodle  combo)
辣牛肉湯麵  (lunch  -  noodle  combo  +$10)
2024-06-17
豬肉餃子