2023-11-14
最近旅行潮一直對韓國念念不忘,見到間餐廳做週年慶,有韓服體驗,食個飯仲有得著韓服!嘩,點埋佢個周年套餐。🌟火焰濟州柚子骨(5支)無諗過有表演,上菜之後會點火,望住柚子搭配骨肉,待應哥哥幫我地點火處理,火焰效果令我地好驚喜!柚子酸甜味,再咬落多汁個肉骨,好味呀!🌟手工燉湯 - 是日燉湯(大)個湯都好大煲,倒出黎有四碗仔,加上佢湯底足料,味道鮮美,岩晒平時少飲湯既我!🌟巨型海鮮梳乎蛋(推介)(期間限定價)賣相都十分吸引,熱辣辣岩岩整起,好大個梳乎蛋口感綿密,有蟹子有菇有海鮮,仲有高湯加持,好味!最欣賞入面個材料好新鮮,咬落蝦都好新鮮,好味😋🌟冰火鐵板雪糕布朗尼(配粉紅岩鹽芝士奶蓋)食甜品有gas爐即時加熱,鐵板上既布朗尼,夾埋cream同雪糕,又有冰涼又熱既碰撞,口感體驗一流!🌟韓閣飯飯上面配左配菜有紫菜,魚仔,加埋飯香,味道豐富可以食多碗飯。
🌟火焰濟州柚子骨(5支)
🌟手工燉湯 - 是日燉湯(大)
🌟巨型海鮮梳乎蛋(推介)(期間限定價)
🌟冰火鐵板雪糕布朗尼(配粉紅岩鹽芝士奶蓋)
🌟韓閣飯