2019-02-22 225 瀏覽
小編可謂 “牛角”頭號die-hard fans, 見其他bloggers影到佢地d牛肉咁正咁高質素!我就去試試佢伏唔伏。我真係好驚d燒烤放題環境好惡劣,一大陣油煙味。依間店真係幾乾淨,大多數都係小包廂,每檯都有一個抽油煙機唔洗驚食完身上一大陣味。/我就揀左$258套餐,送一客5款既特選牛肉同埋9款任食既高質牛肉,出面仲有自助沙律Bar。小編要讚一下佢地既沙律吧,冷盤,沙律,海鮮(凍蝦同埋青口)。佢地提供勁多款式既飲品,香港道地,韓國果汁好多。中意飲酒既朋友仔留意下,佢地提供埋梅酒和生啤。/ 牛肉篇🐂:精選五款特選牛肉 (牛肋肉、牛胸腹、厚切牛舌、牛頸脊、一口牛)& 任叫九款高質牛肉(極上牛脊肉、極上一口牛、骨付牛肋肉、黑蒜油薄牛舌、黑蒜牛脊肉肉、香草牛肋條、牛舌薄切、特上牛脊肉、牛胸腹壺漬)我真心覺得佢地提供既牛肉唔輸牛角,以我幾乎每個星期食牛角既忠實粉絲。牛肉新鮮兼款式又豐富,可以話牛每一個部位都可以卑你食曬咁款。有醃製過同埋原汁原味岩曬各種口味既朋友仔。佢地會附送兩碟醬料卑你點黎食,但小編比較中意食牛原本既鮮味。如果你同我一樣,你地都可以同侍應摞鹽同埋辣椒粉。/ 海鮮篇:車海老、

海鮮篇:車海老、半殼青口、鹽燒鯖花魚、鹽燒多春魚,帆立貝,墨魚仔

小編覺得海鮮係放題供應,大多數都係伏中之伏。佢地既海鮮真係可以話新鮮,海蝦肉質鮮甜又算雙彈,青口洗得又乾淨。帆立貝同墨魚仔真係我encore到唔好意思再order。
每人最尾食完仲會有movenpick同埋haagen-dazs雪糕送。另外,佢地仲提供多款主食、羊/豚/雞、野菜等等,小編真係一個POST介紹唔曬所有野食。但小編真係可以同各位掛擔保,依間日式燒烤放題係水準之上。小編已經納入呢間為飯堂,下次一定會再食!