2018-08-26 167 瀏覽
慶祝朋友生日,帶佢嚟試下海鮮磯燒放題!入到去見到座無虛席,好彩提早預留咗枱,直接入得。· 以平板電腦落單,非常方便快捷,同時好環保🌱。我哋一嚟就order咗「海鮮磯燒放題」,再叫咗刺身同燒物🍣🍢。·落咗單冇幾耐,職員已經好快將磯燒爐🔥送到枱上,仲好細心咁幫我哋將蟹🦀拆件同放上爐燒,之後會教埋我哋其他食材要燒幾耐⏱,唔洗擔心會燒到過咗龍或者唔夠熟。刺身同燒物隨即送上,可以一邊食,一邊等。·海鮮同刺身都好新鮮,而飲品🍹、甜品🍦嘅選擇都幾多,相當吸引。另外值得一提佢嘅半溶牛油好香,加落海鮮一齊燒,或者撈粟米食,都好出色!如果唔夠要加,$3/小兜。·每個人$308,另收加一,食物質素超卓,服務亦好細心同有效率,呢個價錢絕對超值!

$340.5 (晚餐)
慶祝紀念
生日