2024-12-24
每年聖誕🎄我都會同家人、好友嚟Mr Steak Buffet a la minute聚餐🩷除左氣氛好之外 食物仲好多選擇😍紅白酒、氣酒任飲🥂啱晒節日慶祝🍾️任食高質和牛 新鮮生蠔🦪 龍蝦🦞今年🎄聖誕主題 聖誕環球美食之旅及甜蜜草莓🍓樂園✨必食日本和牛鐵板燒😋餐廳選用日本牛肩胛和牛腹部肉位 食落鮮嫩多汁 令人回味🥰✨日本佐賀和牛✨肉質鮮嫩 豐富既口感層次✨白樺豚和牛壽喜燒✨唔使去日本都食到😋油花分佈平均,肉質香濃✨火炙和牛壽司✨薄薄一片 廚師即場火炙😍非常鮮嫩 入口即溶 絕對係必食!✨ 推薦!海鮮山 餐廳每日新鮮直送🦞半開片龍蝦、青口、鮮蝦🦐、長腳蟹✨款款都肥美 食落好鮮甜長腳蟹多肉新鮮🙌🏻廚師仲會不停refill😌生蠔🦪區 即開即食每隻生蠔🦪都新鮮肥美 好creamy食落仲有淡淡海水味👍🏻✨日式刺身區、刺身有多款選擇款款都好新鮮 師傅仲會即場切俾你多款壽司種類選擇 壽司🍣好正宗另外蜜汁火腿、香草芥末燒羊架、臘味糯米飯、茶樹菇干貝螺頭湯✨款款都好美味😋嚟呢到食buffet🫶🏻1定要order 圖案字句既流心心太軟甜品 今次我就指定左畫聖誕🧑🎄老人 寫上我同閨蜜嘅名🤭俾個surprise佢
除左氣氛好之外 食物仲好多選擇😍
紅白酒、氣酒任飲🥂啱晒節日慶祝🍾️
任食高質和牛 新鮮生蠔🦪 龍蝦🦞
今年🎄聖誕主題 聖誕環球美食之旅及
✨日本佐賀和牛✨肉質鮮嫩 豐富既口感層次
✨火炙和牛壽司✨薄薄一片 廚師即場火炙😍非常鮮嫩 入口即溶
絕對係必食!
✨ 推薦!海鮮山 餐廳每日新鮮直送
🦞半開片龍蝦、青口、鮮蝦🦐、長腳蟹✨款款都肥美 食落好鮮甜
長腳蟹多肉新鮮🙌🏻
廚師仲會不停refill😌
生蠔🦪區 即開即食
每隻生蠔🦪都新鮮肥美 好creamy
食落仲有淡淡海水味👍🏻
✨日式刺身區、刺身有多款選擇
款款都好新鮮 師傅仲會即場切俾你
多款壽司種類選擇 壽司🍣好正宗
俾個surprise佢🩷
✨心太軟一切就流心 唔會好甜 味道剛剛好😌
甜蜜草莓🍓樂園✨超大聖誕🧑🎄老人裝飾 當中最喜歡草莓歌劇院蛋糕🍰、草莓拿破崙、草莓cupcake👍🏻
好多選擇✨
環境舒服 座位之間唔會太迫
自助區會不停refill🥰
Mr. Steak Buffet à la minute (銅鑼灣)
📍銅鑼灣世貿中心6樓