【性價比高午市抵食壽喜燒👩‍🍳】我人生第一次食壽喜燒🤣(我見識小😳)呢間完全係人氣之選!平時好難BOOK😚我係疫情好嚴重果陣去食,所以果陣易BOOK好多!今次叫LUNCH SET 包括前菜、3款牛、野菜、甜品😍食到咁多嘢又有人SERVE,好想再食🥺.🍴A4近江和牛包括西冷同肩胛,有幾種煮法,有似有3款牛(?!)☺️牛肉加搵蛋一齊食好好食🥚個人覺得唔算太重牛味,但都有油花!都好食🥰.🍴前菜蒸蛋加薑蓉好有驚喜,記住要撈勻啲薑蓉先😋.🍴野菜洋蔥煮到好淋,食落去好甜,超鍾意咁樣食😍.🍴野菜包括粉絲、冬菇、雜菜、豆腐,吸曬壽喜燒汁,即刻冇咁膩❣️.🍴滑蛋牛肉飯充滿牛肉味JENG🤤.⏰應該冇WALK IN?! 上網睇話勁難打得通去BOOK📞你可以親自去舖頭BOOK位😛.🔖有LUNCH MENU.💡食到最後都幾飽!女仔應該食唔曬😚.💡慶祝食呢間都唔過分🎉.💡有廚師SERVE你👨‍🍳-💎推介指數: 💎💎💎💎 (很不錯的體驗👍🏻)💡性價比:✨✨✨✨🍴ENCORE指數: ⭐️⭐️⭐️⭐️(望著啲相都好想食😍)-
🍴A4近江和牛
🍴前菜
蒸蛋加薑蓉好有驚喜,記住要撈勻啲薑蓉先😋
🍴野菜
洋蔥煮到好淋,食落去好甜,超鍾意咁樣食😍
🍴野菜
包括粉絲、冬菇、雜菜、豆腐,吸曬壽喜燒汁,即刻冇咁膩❣️
🍴滑蛋牛肉飯
充滿牛肉味JENG🤤
🔖有LUNCH MENU
💡食到最後都幾飽!女仔應該食唔曬😚
💡慶祝食呢間都唔過分🎉
💡有廚師SERVE你👨‍🍳
💎推介指數: 💎💎💎💎 (很不錯的體驗👍🏻)
💡性價比:✨✨✨✨
滑蛋牛肉飯