2019-09-25
#枱面有頭髮#涼拌海蜇有頭髮#咖哩羊腩有頭髮頭髮係調味料?第一碟上小食海蜇有頭髮,唯有叫阿姐換過碟,但竟然俾我喺牆上鏡面親眼睇到佢喺後廚房用手(重點:用手👋)將食物轉移去第2個碟就算扮新一碟,見到咁核突梗係唔要啦,個老細仲聲大夾惡擘大眼講大話已經換過碟新既俾我啦,想呃我! 再諗下,第一份海蜇我等左10min先黎,換新一份30秒就搞掂?講真,開餐廳衛生同埋對食客嘅尊重先最緊要。冇人想比錢買唔開心,由於上網睇話要預先打電話訂好餸先黎食,咁預定好曬又唔好意思直接走人,但咁樣一餐真係反哂胃。況且食物中本身就唔應有頭髮,個中佬老細仲語氣好差咁大大聲呃人,完全冇對食物有頭髮,食物有衛生問題亳無任何道歉歉意,處理態度冇誠意勁差,令人好失望,絕對唔會再幫襯!有頭髮錯仲聲大大,係食出2次頭髮,而家寫出黎都好反胃。仲要嘥氣打字🤷🏻♀️
#涼拌海蜇有頭髮
#咖哩羊腩有頭髮
頭髮係調味料?
有頭髮錯仲聲大大,係食出2次頭髮,而家寫出黎都好反胃。
仲要嘥氣打字🤷🏻♀️