2019-09-04 151 瀏覽
經過依間餐廳門口好吸引所以我哋入咗去,佢呢搞到好似酒吧咁,燈光又好迷幻,點知上到去餐廳成間muji咁。晏晝四點幾我哋包場,一個食客都冇。先來個黑松露薯條,黑松露醬好香好好食,我欣賞啲薯條有埋薯皮,好有薯味!同埋薯條唔算太鹹!Deluxe afternoon tea set 包兩杯野飲,但係係講緊凍檸茶熱檸水嗰啲飲品先至包,我哋嗌嘅依兩杯嘢飲只可以半價。cappuccino 同 latte,兩杯都有水準,好香咖啡味,老實講太足料啦所以夜晚我瞓唔着。Deluxe afternoon tea set 顏值極高,大家都食開幾層嘅afternoon tea,依家一層已經可以好靚好優雅。最搶眼嘅就梗係出晒煙嘅綠茶朱古力 mousse,蝦多士略嫌清淡,蝦味唔係好夠。榛子醬甜品好好食,配 scone 既 jam 同 cream 亦都不錯。總括黎講,打卡一流!

黑松露薯條

Latte
Cappuccino

Deluxe  afternoon  tea  set

總括黎講,打卡一流!
黑松露薯條
Latte