這家餐廳位於九龍城廣場之前經過見到不多人 係ᴏᴘᴇɴʀɪᴄᴇ睇咗ᴍᴇɴᴜ 有想試的衝動😈於是某個週二就同友人一齊去食ʟᴜɴᴄʜ😋 日系素食餐廳喔 1點左右到 人不多個塌塌米位置竟然無人坐!我哋問咗店員 可以坐 大發✌🏻✌🏻佢有ʟᴜɴᴄʜ sᴇᴛ (湯.主食.飲品) / 單點ᴍᴇɴᴜ ✨蘑菇湯: 有好多蘑菇碎粒 好香濃🍄 ✨日式烤野菜咖哩配椰菜花飯(sᴇᴛ) $108: 賣相好豐富巨好吃 烤野菜好入味 蓮藕都食到陣味 有蓮藕 翠玉瓜 蕃茄仔🥕 🍆 啲椰菜花用咗黃姜粉所以有金黃色嘅效果💛唯一我食唔慣嘅就係熟咗嘅蕃茄仔 味道有點怪 ✨黑松露素芝士藜麥飯 $85: 點了個假飯 也點了個真飯☺️🍚這個份量超多的 黑松露x芝士味太好吃了 用了素芝士 一樣的口感 少了點邪惡感😈 飲品就點了ᴄᴀᴘᴘᴜᴄᴄɪɴᴏ + ᴘɪᴄᴄᴏʟᴏ ☕️同友人都覺得不錯喔 人均$100頭對比起而家愈開愈多的ᴄᴀғᴇ收費這個性價比好高了下次會試佢個漢堡🍔😋⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯⋯
這家餐廳位於九龍城廣場
之前經過見到不多人 係ᴏᴘᴇɴʀɪᴄᴇ睇咗
ᴍᴇɴᴜ 有想試的衝動😈於是某個週二
就同友人一齊去食ʟᴜɴᴄʜ😋

日系素食餐廳喔 1點左右到 人不多
個塌塌米位置竟然無人坐!
我哋問咗店員 可以坐 大發✌🏻✌🏻

✨蘑菇湯