2016-12-31 178 瀏覽
New year party又係泰菜夜 必走一轉九龍城買材料 順便食埋飯。九龍城之友話新開左間食小菜 最鐘意試新野既姐妹花sss一於出動。先黎一個特價$38雞煲 我覺得冇可能唔叫。$38勁大煲 雖然唔係烚下烚下咁食 但份量大 雞件啖啖肉 唔係頭頭尾尾下欄feel 炒得幾香口 配料好多 再辣點更好。香煎蓮藕餅 我至愛 食親小菜必叫~ juicy!!! 甘香 蓮藕爽口 肉質依然嫩。椒鹽鮮魷 雖然係女生 間中都好想食香口野 2016就快過 減肥下年再努力過。鮮魷新鮮彈牙 唔會太硬 咸度適中!瑤柱豆苗 豆苗幾嫩 而且大大碟 瑤柱一點都不吝嗇 再加埋金菇 健康又不會太清淡。好無聊但要讚佢地有汽水啤酒之餘 有梳打水囉 岩曬我鐘意飲有汽又唔肥既野~題外話:有一圍圍既套餐 海鮮為主 價錢幾優惠 下次同屋企人試下。