2022-09-28
Food Garden ETCD2一向比我係文青感好重、小店味濃嘅地方、但每次都有驚喜比我,今次Food Garden ETC比我既感覺係對味道重視同環境既享受,好適合放工同朋友chill 一chill。𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:⧐ 肉醬意粉 |$148⧐ 辣肉腸薄餅 |$158⧐ 手工啤酒lager |$60⧐ 手工啤酒Pale Ale |$60◎肉醬意粉依個應該係我食過最好味嘅肉醬意粉頭5名之內,佢既蕃茄醬汁加埋適當個芝士,兩者結合起嚟將成個意粉昇華哂。◎辣肉腸薄餅燒春雞,lunch食半隻咁大既燒春雞真係幾飽,燒得啱啱好,鮮嫩唔會太肥。◎ 手工啤酒lager味道比較濃,麥味比較濃。◎ 手工啤酒Pale Ale。濃度大概淡lager 2%, 味道比較淡,麥味比較淡。食完一餐好滿足,店員都對店內環境好上心,見到地下有污糟即刻執起,咁我吃起嘢上嚟都好放心。餐廳仲酒櫃專門雪酒,如果有機會可以試下酒都唔錯。—📝評分味道 ⁵/ ⁵環境 ⁴/ ⁵服務 ⁴/ ⁵衛生 ⁴/ ⁵抵食 ⁴/ ⁵—📍Food Garden ETC地址:荔枝角長義街9號D2 Place一期3樓303-304號舖
𝐎𝐫𝐝𝐞𝐫:
⧐ 肉醬意粉 |$148
⧐ 辣肉腸薄餅 |$158
⧐ 手工啤酒lager |$60
⧐ 手工啤酒Pale Ale |$60
◎肉醬意粉
◎辣肉腸薄餅
◎ 手工啤酒lager
味道比較濃,麥味比較濃。
◎ 手工啤酒Pale Ale。
濃度大概淡lager 2%, 味道比較淡,麥味比較淡。
—
📝評分