2015-04-12
去開揾舊同事先知原來附近駱駝漆個邊開左間cupcake舖,咁就即管去試下味啦,入度去個格局舒服,而且仲充滿甜甜既香味,如果係隔離舖番工,一定好幸福!店主推介既red velvet,即刻買咗一粒試,好香呀。cupcske 唔甜woo,我自己最怕甜的。,可以一啖一個(不過我都分左兩啖食),好好味,, 最後買了一打番舊公司同同事分享 兩款baby cupcakes,Peanut Butter and banana Lust,因為係復活節佢地製作D Easter 裝飾好靚,好可愛。所以全部都加咗decoration .原來仲有regular size, 一般現場只賣baby size 大過個$5銀,$15 per each 價錢亦相對經濟,出面價錢仲貴d都仲有,但係就完全唔好食。decoration 另收費。本人自問都幾咀刁,當日食完都無法挑剔!下次有特別聚會可考慮預訂佢既regular.
原來仲有regular size, 一般現場只賣baby size 大過個$5銀,$15 per each 價錢亦相對經濟,出面價錢仲貴d都仲有,但係就完全唔好食。decoration 另收費。本人自問都幾咀刁,當日食完都無法挑剔!下次有特別聚會可考慮預訂佢既regular .