2021-10-11
《森美餐廳 Sammi Cafe》大大話話都有半年無黎森美,不過可能經過尋日既彈出彈入8號波,今日廚房好似比較混亂,味道都不如以往😔不過都明白既,希望之後質素會好返😌《香煎牛肉眼扒》正常發揮,份量都係多既,唯獨煎得耐左過熟了🥲薯菜就不錯《魚柳芝士漢堡》這個最後退了,因為包包個底發現左有霉菌,幸好末放入口,佢地有立即道歉同入去檢查返其他包包,處理都算不錯的。明白經過尋日8號波,可能今日會比較多少少問題😬《黑松露野菌忌廉燴意粉》退左個漢堡我換左要意粉,不過。。好咸好咸同好咸(我懷疑係佢個蒜蓉問題),佢地有話再換其他野比我,不過我自己選擇拎走返屋企加工😅之前成份漢堡餐已經要倒左,我唔想再浪費多一份食物,唯有叫佢比個盒我拎走返去自己加工下啦,總好過掉左佢🥲總結:打風後都係盡量唔好出街食😬或者係我自己黑妹🥲最後佢比返個9折我不過我希望下次可以正常返多d
不過都明白既,希望之後質素會好返😌
《香煎牛肉眼扒》
正常發揮,份量都係多既,唯獨煎得耐左過熟了🥲薯菜就不錯
《魚柳芝士漢堡》
《黑松露野菌忌廉燴意粉》