2023-01-24
話說Holly Brown出咗一條cafe副線,裝潢以飛機為主題✈️,更將機艙元素融入裝潢中,包括用機艙窗邊位設計牆身,時區鐘牆壁🕠,似足去旅行,打卡一流,之前已經在ig見到吾少人推介,所以知道佢出咗下午茶menu,仲包free flow wine,中意同朋友摸下酒杯底嘅我又點可以錯過哩個優惠🥂,即刻book位食~▶️下午茶套餐($388/兩位)供應品種每日不同,以餐廳供應為準。我哋去哩日,鹹點就有迷你漢堡、炸蝦尾同炸蝦多士,非常豐富~✨上層有五彩嘅馬卡龍,又吾會死甜喎,cafe嚟講,哩個水準算系吾錯。✨中層系木糠布丁同朱古力慕斯蛋糕,分量迷你,可以試下味道又吾會太飽。✨下層系黑糖薑蛋糕、特濃朱古力muffin、scones同canelé,canelé非常煙韌軟糯又有嚼勁,算系出色之作~🥂免費任添的酒類繁多,我就揀選咗prosecco,同甜品非常match,飲多杯已經返本喇~
▶️下午茶套餐($388/兩位)