(非會員)
2009-12-29 37 瀏覽
聖誕節放假同朋友出街搵食野, 有個叫食越南菜, 當然身在尖咀既我打算去尖咀食.而我朋友介紹佐敦有2 間比果邊D更好食, 一間叫老趙, 一間叫提岸.卒之因為近既關係去左提岸食野.我地叫左個套餐加蒜蓉包, 認真抵食. 出奇不意食一個餐, 黎好多野.本身我同幾個朋友都係鐘意四圍食野, 於是叫左老闆娘介紹既田雞套餐-正!!!田雞黎既時候(興合合)-睇住D油仲爆緊. 之後黎個牛油炸雞翼, 雞味同D蒜香味兼而有之.但係無LALA老闆娘送左個春卷我地. 正! 春卷咬落卜卜脆!!! 推!!!唔怪得之比我地la!之後佢地好似有d 亂, 無lala又多左碟菜, 但我地真係飽la, 之後發現原來係隔離檯既, 要佢地等真係唔好意思.食完介有甜品送, 真係食一樣野, 送n樣呢!!!!
卒之因為近既關係去左提岸食野.

唔怪得之比我地la!
食完介有甜品送, 真係食一樣野, 送n樣呢!!!!

2009-12-28
慶祝紀念