2008-11-07
噚晚一行十人去燒野食, 當時個場唔多人, 咁我地入到去, 諗住揀好位置先(由入到去至揀好位置都止不過係三幾分鐘左右), 點知有個職員就不停催我地比錢, 驚死我走左去咁!! 好煩厭, 令人好討厭!! (因有朋友於十月中時去過, 都唔會咁催法)由於有朋友幫襯過, 話ok, 點知今次事隔半個多月, 佢話已經差左好多喇!! 如 :- 一入場就催比錢, 但佢得一個門口, 又有人把守住, 點會走得甩吖!! (一入到o黎就趕客)- 食物種類少左好多, 佢d職員仲夠膽死話星期六日先會多d食物!! 但佢地係收我正價$78, 點解要星期六日先多d野食, 閒日會少d, 又唔見佢閒日減價!! - d食物超超超味精, 超咸- 比食物個職員又唔願比, 話明十個人, 佢竟然比得兩隻雞翼我地, 每樣比得兩件!! 要同佢講左兩次我地十個人, 先肯比多d, 唉....- 佢d免費飲品, 十月中時可以換罐裝!! 但而家縮晒皮, 只可以換細支裝玻璃樽汽水&紙包飲品咋!! - 生日話有香檳送, 問個職員佢話要訂先有喎, 但十月中時, d職員話唔使, 即時去都有!! 咁我地再問另一個高級d職員, 佢二話不說即刻比支香檳我地喇
- d食物超超超味精, 超咸
- 生日話有香檳送, 問個職員佢話要訂先有喎, 但十月中時, d職員話唔使, 即時去都有!! 咁我地再問另一個高級d職員, 佢二話不說即刻比支香檳我地喇! d職員講d野個個唔同! 令人混淆!
真係試過一次就夠喇! 唔會再返轉頭幫襯!!!