2023-04-30
肥妹仔成日經過呢度都會見到呢一間小店,價錢超級親民,而且係主打冇味精,全部湯底師傅用心熬製,今晚終於去試一試。脆炸蜂巢豆卜 $28佢嘅外皮炸到非常之香脆,而且一啲都唔油膩,非常之香口。食幾多件落肚都冇負擔,豆香味有,有驚喜。蝦油拌麵洋蔥大蒜雞湯$39唔好就咁睇好似好清,但係呢一個拌麵真係超級有驚喜。佢嘅驚喜唔止係在於個麵,而係佢嘅洋蔥大蒜雞湯,真係超級似媽媽用愛心去煮出嚟。一d味精味都冇,蒜香好岀,雞味都好香,肥妹仔係未食完個麵已經自己飲哂碗湯。濃郁既蝦油令到每一條麵啲都唔單調,正。味付糖心蛋 $19流心嘅糖心蛋,又點會難食?安格斯雙拼湯麵,大地魚蝦米湯 $90呢一個湯麵嘅牛肉,超有驚喜,佢嘅牛味係超級濃,而且超級嫩滑。上枱嘅時候可能係五成熟,熟嘅程度會由你自己自行去浸湯去決定。以呢個價錢都咁高質嘅牛肉麵,肥妹仔覺得真係冇得輸
脆炸蜂巢豆卜 $28
蝦油拌麵洋蔥大蒜雞湯$39
味付糖心蛋 $19
流心嘅糖心蛋,又點會難食?
安格斯雙拼湯麵,大地魚蝦米湯 $90