2021-11-03
一到星期日, 無論系咩時段都比較難搵位~ 難得見都一間無咁多人排隊, 又好肚餓就吾理三七廿一!!去攞飛既時候好奇怪, 職員叫我等一陣....我心諗你都系㩒一個制就有飛出黎, 仲要等啲咩? 終於等佢舞黎舞去舞完先肯俾飛我🤨好在佢後尾都叫我入先, 望一望又吾系full, 真心吾明啲安排叫左兩個Lunch Set再加個薯條, 想食個 芝士香草醬龍蝦配蘆筍鮮寬麵, 誰不知龍蝦sold out, 咁就轉左個 海膽牛油忌廉汁蝦肉意粉 同埋 香草醬忌廉汁意瓜帶子意粉~每個餐都跟一個餐包同湯或沙律, 餐包黎到系暖暖地又夠軟熟, 揸埋牛油岩岩好! 湯同沙律好普通....到意粉黎喇, 海膽牛油忌廉汁蝦肉意粉 , 吾識形容, 只能講系有蝦肉既意粉香草醬忌廉汁意瓜帶子意粉 <---尼個稍為好小小, 意瓜好青爽好食, 香草醬可以再突出啲, 反而覺得吾駛忌廉汁, 攪到成個意場粉都好漏, 同埋帶子真系好失望, 吾系兩邊焦之餘仲有腥味><最後食完個薯條都未到, 催左之後幾分鐘黎到, 一啲都吾脆, 好似吾夠油溫炸咁樣, 當然食左一條之後炸炸淋埋單走人