2016-04-18 2642 瀏覽
好都食評都話呢度d野難食!不過我都係食完先至留意由收到樓下傳單,到搭電梯上去,其實整個觀感都唔差上到三樓,發覺d冷氣都好凍,推門入去,有個伯伯走過來問我地幾多位,我地問左價先,$158加一之後就安排我地去個卡位,今晚客人都幾多,約有半個場坐滿,去過好多放題,呢間既烤爐都幾特別同乾淨,烤既方式都要有技巧,盡量唔好放係中間度烤,咁樣烤會搶火,好易燒焦(呢d都係伯伯同我地講既!)食物方面我就無影太多相,因個人本身比較少相機食先,食物種類都唔少,不過寫既份量就來得唔足,出現好多任食店鋪都常出現既問題,食物方面,刺身款式十分少,只得最最基本既刺身,例如三文魚、八爪魚、北寄貝、同甜蝦咁刺身新鮮程度一般,可算是不過不失,除刺身外都仲有好多唔同款式既野食,豬牛羊一定會有,仲有d魚類:龍脷魚、多春魚咁所有肉類近乎無經醃製,除非食物質十分理想,否則會幾難食一如我所預料,牛肉肉質好實,我食左1-2件就放棄,羊肉同樣好實,豬肉好d,不過就唔太新鮮,呢度只簡單提供4款汁,芝麻汁、烤肉汁、沙爹汁同咪唔記得係咪油醋汁,基於食物本身一般,單只靠呢幾款汁提升,似乎有所難度!壽司飯好大件,飯處理得未如理想,太濕。配料尚可
好都食評都話呢度d野難食!不過我都係食完先至留意
由收到樓下傳單,到搭電梯上去,其實整個觀感都唔差

我地問左價先,$158加一
之後就安排我地去個卡位,

今晚客人都幾多,約有半個場坐滿,

食物方面我就無影太多相,因個人本身比較少相機食先,
刺身新鮮程度一般,可算是不過不失,
所有肉類近乎無經醃製,除非食物質十分理想,否則會幾難食
基於食物本身一般,單只靠呢幾款汁提升,似乎有所難度!
壽司飯好大件,飯處理得未如理想,太濕。配料尚可。