其實呢間嘢味道ok,價錢都算中等,但今日去食lunch簡直離譜。我叫噶係豬軟骨米線,等左陣上左米線,加埋一碟嘢(未知係咩)。下一秒姐姐就過來拎走左果碟嘢,話“上錯左,唔係豬軟骨”!Ok上錯就上錯,通常補左備我咩得咯。精彩開始了~~過左10分鐘,都無任何職員拎任何嘢返來。咁我當然問,究竟發生咩事啊?跟住過左好耐,一個阿姐拎碟嘢返來,哇,跟住下一秒又一個職員過來話“上錯左”,拎走?!嘩,搞咩啊?究竟一個豬軟骨米線係有几難看懂,搞錯2次?我咁係叫經理啊。經理真係幾犀利,直接問,“你想點解決?係唔係要取消?”請問我等左半個鐘,結果咩都沒食到,你叫我們取消?首先你都未道歉,都沒話你的員工上錯嘢,呢個叫服務態度?我話我等左半個鐘當然要食啊,跟住拎碟豬軟骨備我。但米線仍然係之前過碗!即係已經凍左,仲同我話,係熱噶半個鐘哦,米線都已經tuo左啦。所以,大家去食真係要小心點,小心看看係唔係上錯嘢,感覺好似來返工個個都沒醒。

Ok上錯就上錯,通常補左備我咩得咯。精彩開始了~~

半個鐘哦,米線都已經tuo左啦。