當下 Present @presentnorthpoint📍 北角和富道126號地舖.呢間cafe嘅餐廳名好有意思,當下Present提醒我哋要活在當下💛 而身為foodie嘅我就要食在當下🤣 內部裝修走vintage風,環境舒適,食物夠哂大份👍🏻.🥐 All Day Breakfast $78: 有牛角包、煙肉、香腸、黑松露炒蛋、茄汁焗豆、蕃茄、蘑菇😋 非常豐富,而且每樣都做得好食 👍🏼: 跟 Matcha Latte.🍔Fish Fillet Burger 深海魚柳芝士漢堡 $68: 原來早餐都有大大份burger食😆 炸魚外脆內嫩,麵包烘得香脆,加埋千島醬、生菜同蕃茄,成個組合好match😜 仲有麻醬沙律伴碟,感覺健康😚: 跟 Earl Grey Organic Tea
當下 Present @presentnorthpoint
📍 北角和富道126號地舖