2015-07-27
因為最近愛上左食印度菜,所以時不時都會去唔同地方覓食今次依間有唔錯既好評,相信其水準都唔錯~不過就咁睇店名同環境,都唔似係食印度菜既餐廳呢環境幾寬大,而且企理乾淨,感覺舒適又自在,餐廳背景會播放英文歌,同朋友、家人、約會都好適合~店員服務貼心,每次招呼我地,面上都會有笑容,讚!二人既dinner set都抵食,$230就有四款選擇加兩杯飲品,不過我地驚太飽太多野食xd食物都未決定好,店員已經放上印度胡椒餅,配上薄荷醬同燒烤醬比我地享用,印度胡椒餅,香脆但偏咸,配搭埋薄荷醬會覺得辣辣地,但本身薄荷醬較清涼,燒烤醬則帶甜,可以中和番胡椒種味雜菜咖哩角,一份有四件,咖哩角既size對比起香港果種大得多,而且都好足料,餅皮較厚,咖哩味有夠香,材料大多係薯仔,同咖哩角好搭,大件夾好食,係抵食之選~串燒雞件,肉質鬆軟又香口,有微微既烤焦感令到烤雞更惹味,雞塊既份量都幾大,味道不淡不濃,做得岩岩好~值得推介~咖哩海鮮鍋,有魷魚、魚柳、海蝦、薯仔等材料,非常足料,而且配飯亦好大碗好抵食,咖哩香料味好重,濃味而唔辣,咖哩稠得黎易入口,配飯整食冇咩味,所以配上咖哩則香濃又好味咖哩唔太辣,照顧到唔同人口味,
今次依間有唔錯既好評,相信其水準都唔錯~
不過就咁睇店名同環境,都唔似係食印度菜既餐廳呢 環境幾寬大,而且企理乾淨,感覺舒適又自在,餐廳背景會播放英文歌,同朋友、家人、約會都好適合~
店員服務貼心,每次招呼我地,面上都會有笑容,讚! 二人既dinner set都抵食,$230就有四款選擇加兩杯飲品,不過我地驚太飽太多野食xd
咖哩唔太辣,照顧到唔同人口味,食完後都好飽喇~