2018-08-25
我係個種即使d野難食都唔會理由得佢最多下次唔去 呢間舖既員工成功令我寫出人生第一個差評要等位都預左 我同朋友兩個同另一對情侶搭檯 同時都遞左點餐紙 大家都等左半個鐘有多 好聲好氣問句:可唔可以幫我地睇下張單整成點?過左一陣佢出返黎 見佢拎住張揸皺左既單問我地:可唔可以再落多次單之後對面個客都忍唔住話:不如您check 下單先 係咪真係無落單然後再出返黎 同我地講 :張單廚房”黎手”扔左呀 您地再落過單啦個店員全程無咩好態度好似我地無理取鬧搞事咁後尾埋單 因為佢將我地兩張單打埋一齊就叫佢分返單比我地埋單其實漏單都算喇唔緊要 但態度可唔可以好小小?唔係要求幾咁好服務 您出面咁多客等緊位 睇唔倒入面有一檯客張檯坐晒人但檯面空左好耐?就算您地唔幫手追單 個客問起個時都唔係咁既態度係咪?最尾埋單見倒個員工找錢比對面個對情侶係”劈”低d錢係檯比個客佢得罪左您d咩呢其實?都係想食個飯姐洗唔洗咁講真野食係唔差 嗌左卜卜蜆粉絲煲 食落好似食緊酒樓整既蒜蓉粉絲蒸元貝咁朋友叫左個重慶乾撈蛋麵 麵身都好好咬口嗌多左兩個小食 蛋餃同紫菜多春魚兩樣都好好食 多春魚整得夠脆但無必要食餐飯等左半個鐘原來比人扔左單 無
呢間舖既員工成功令我寫出人生第一個差評
過左一陣佢出返黎 見佢拎住張揸皺左既單
問我地:可唔可以再落多次單
個店員全程無咩好態度
好似我地無理取鬧搞事咁
後尾埋單 因為佢將我地兩張單打埋一齊
就叫佢分返單比我地埋單
其實漏單都算喇唔緊要 但態度可唔可以好小小?
就算您地唔幫手追單 個客問起個時都唔係咁既態度係咪?
佢得罪左您d咩呢其實?都係想食個飯姐洗唔洗咁
講真野食係唔差
嗌左卜卜蜆粉絲煲
食落好似食緊酒樓整既蒜蓉粉絲蒸元貝咁
朋友叫左個重慶乾撈蛋麵
麵身都好好咬口
嗌多左兩個小食 蛋餃同紫菜多春魚
兩樣都好好食 多春魚整得夠脆
但無必要食餐飯等左半個鐘原來比人扔左單 無人理 唔問都唔知 又要無辜受您氣
希望貴店可以改善一下
自問我地態度都唔差 無粗言相對