2023-01-16
今日同幾個朋友帶埋小朋友一齊去食韓燒放題,剛入座,因為有未到兩歲小朋友尖叫了,個戴眼鏡女職員即刻臉帶厭惡地用手掩住雙耳,我地已安撫小朋友,佢隨後走來話有客投訴叫我地唔好比小朋友叫,但因為我地中午12點就入座,甘早只得兩三台客,而且佢地集中晒幾台客喺一個區域,我地唔覺有人走去投訴囉。 點左188/位嘅放題後,我地才走去攞野飲,剛好我朋友沒有幫小朋友帶水,佢就比左支包裝橙汁佢飲,再攞多支橙汁諗住晏d 飲,因為唔想佢小朋友貪心飲埋佢,所以就順手收埋喺座位後嘅袋,個店員立刻走嚟好大聲話佢唔好帶走飲品叫佢攞返出嚟,我地先剛開始食咋,我地食完出門就話偷啫,個店員甘武段真係好有問題。 之後,我地食左一轉再點,又有個店員走嚟大聲叫我地睇下牆上面嘅牌提醒客人唔好浪費食物之類,我地先食左一轉,仲要食剩一碟仔先再點,好似驚我地狂點唔食甘,我地第二轉先開始點刺身(亦係唯一一次)其實都係按人數點,唔明佢地憑甚麼睇唔起人,就因為我地帶住4個小朋友嗎?食物質素方面,我覺得就算佢最貴嘅188 頂級燒肉放題,只係得頭3,4款牛肉係ok, 其他都係醃得好鹹嘅雜肉,特別是刺身,雪都未解好,硬到食唔到,我地直接掉去燒就算,所
食物質素方面,我覺得就算佢最貴嘅188 頂級燒肉放題,只係得頭3,4款牛肉係ok, 其他都係醃得好鹹嘅雜肉,特別是刺身,雪都未解好,硬到食唔到,我地直接掉去燒就算,所以只點左一轉就算,90分鐘時間,點左兩轉已經唔想食了,其間唔換燒盤,d 野燒到燶,都係我地叫職員換先走嚟用紙幫我地抺干淨加d油就算。最後賣單連加一800幾雖然唔係多,但好多餐廳都可以碌卡,個店員竟然話唔可以碌卡。朋友都話唔會再幫襯!