2008-08-10
因為睇左openrice先去試, 但結果........呢間野真係好難食, servcies又吾好! 吾明點解前面的人寫得甘好, 莫非係線稿?$88一個set(未計加一), 可以有幾抵? menu全部都係D茶餐廳的款式: 焗豬扒飯, 海鮮飯... 收得呢個價錢連扒都無, 算有幾抵? 我都有叫個焗海鮮飯, 但係凍的, 一pat pat....好難食...朋友果碟咩意粉吾見得好去邊... 真係連鎖快餐都好過佢!駐場大叔禮貌係最差的! book檯的時候已事先講明會飯後開會, 我地承認第一次可能比較大聲一點, 經大叔'教訓'後已將音量收細, 細到已經係坐檯中間的都聽吾到檯頭檯尾人的聲音, 但大叔好似未夠候甘再黎鬧多次! 話我地吾係包場, 講野甘大聲會影響其他人!!! 試問我地連自己檯都聽吾清楚講咩, 可以有幾影晌其他人?! 免得再受氣, 我地轉場開會.不反對餐廳係可以選擇客人, 既然要求如此"嚴格" , 何必為一晚多一千幾百的生意額而接受訂檯?