2008-12-03
唔信邪既即管去試下!今晚9:00入座.. 如果唔係樓上既吉烈豬扒飯超多人, 等唔到位, 都唔會黎呢度試.. 一次很惡劣既晚飯!唔知間餐廳係唔係開左冇耐?! d waiter一d都唔識做.. 人都未坐低, 就顧住拆快子套同倒熱茶 但係又阻住個客, 唔俾佢坐低ga bor! 唉! 都算喇.. 係迴轉帶上的壽司真係好一般,款式又唔多,攪到條輸送帶上太過空虛, 於是個壽司師傅猛咁執d壽司搬黎搬去, 阻住個客食嘢.. 唉! 同埋間舖頭入座唔夠一半人, d壽司師傅/waiter逢親有人光臨/埋單走人, 就會嗌盡喉嚨講d唔似日文既嘢.. 加上背景d 賴係hip既音樂, 真係好嘈!!!!! 好so擾d食客食嘢.. x10仲有一樣好crazy既嘢.. 我叫左杯梅酒soda飲(用透明玻璃杯裝既), 我飲都未飲晒, 個waiter心急得滯, 走埋黎問都唔問就收走我杯嘢飲! 我即刻話我未飲完.. 真係癲架!!!! 未飲晒都睇到掛?! 除非佢真係有大近視啦! 但係咁樣對d食客真係好冇禮貌! x20我都唔算係一個麻煩客, 我唔會用1百蚊既價錢去要求有5星級酒店既服務.. 我成日出街食飯, 我都未試過去d咁差
我都唔算係一個麻煩客, 我唔會用1百蚊既價錢去要求有5星級酒店既服務.. 我成日出街食飯, 我都未試過去d咁差勁既壽司店!!! 夠晒啦!
最後.. 唯一可以推介既係佢地梅酒soda+盛式魚生沙律.. 其他的壽司.. 不值一提.. d飯又熱又大嚿! 同深水埗明將壽司一樣差! crazy! 如果兩個人食3百幾蚊, 早知我就去元氣食, 都冇咁激氣!!!!!!!!