2019-07-07 72 瀏覽
Lunch time 經過見好多人幫襯,menu睇落又幾特別,就入去試下啦呢間餐廳既lunch menu 全部都係特色fusion 野,樣樣睇落都好好味。主菜有飯,沙律,三明治揀,可惜飯賣曬,所以冇得試。kentucky San日式咖哩炸雞冶 雞肉炸得好脆,份量細細啱女仔食,配菜新鮮,中和番咖哩同炸雞的肥膩感。The HAINAB Bowl海南雞沙律沙律菜夠新鮮,份量好大,海南雞肉嫩滑,食完感覺好健康另外,可加錢有小食同野飲。 勢估唔到d小食先係重點,食到停唔到口Lotus Root chips 腐乳蓮藕片蓮藕片好香脆,加埋腐乳汁,好食到癲,停唔到口,推薦Lennon chips 連儂薯條呢個薯條又係好食到不得之了,mix左日式照燒汁同大量木魚,加埋隻溫泉蛋,撈埋一齊食勁邪惡,又唔會覺得好乾,推薦總結黎講,唔計價錢,淨係計心思同味道,小食我俾滿分,一定會再番去幫襯。

kentucky San日式咖哩炸雞
Kentucky San日式咖哩炸雞冶

The HAINAB Bowl海南雞沙律
沙律菜夠新鮮,份量好大,海南雞肉嫩滑,食完感覺好健康
The HAINAN Bowl海南雞沙律

Lotus Root chips 腐乳蓮藕片
蓮藕片好香脆,加埋腐乳汁,好食到癲,停唔到口,推薦

Lotus Root Chips 腐乳蓮藕片 (跟餐)

Lennon chips 連儂薯條

Lennon Fries 連儂薯條 (跟餐)

2019-05-29
Lotus Root Chips 腐乳蓮藕片 (跟餐)
Lennon Fries 連儂薯條 (跟餐)
  • Lennon Fries 連儂薯條
  • Lotus Root Chips 腐乳蓮藕片