2025-01-28 564 瀏覽
自助區非常寬敞且排列整齊,呢度嘅自助火鍋配料非常豐富,而且一字排開非常壯觀。醬料區有多種醬料供應,啱晒每人唔同需要👍🏻😆✨湯底我哋選了蕃茄湯底,真材實料,味道濃郁。餐廳主打美國特級肩胛肉眼,口感令人驚艷🤫👍🏻肉質非常鮮嫩多汁,脂肪分布均勻,入口即化😍每一啖都能感受到濃郁嘅牛肉香氣同豐富的油脂風味,令人回味無窮。而且肉質非常細膩,咀嚼時能感受到肉汁係口中🤭帶來極致嘅美味享受😋保留咗肉既鮮美,又不失其原有既質感。絕對係極佳嘅味覺體驗。對於牛肉愛好者嚟講,絕對是不可錯過嘅選擇,無限追加都唔會感到膩味👍🏻👍🏻✨其他火鍋配料都非常好好味,還有多款,例如雞翼,生菜,魚肉等等,全部都非常新鮮。他們的小食🧆也非常值得一試,午餐肉,鹽酥雞,食落非常爽口同惹味。特別係鹽酥雞,外皮酥脆,內裡的雞肉鮮嫩多汁。每一啖都能感受到鹽酥雞特有嘅香氣和微微嘅鹹味,這道小食嘅調味恰到好處,既不會過鹹,亦不會掩蓋雞肉本身嘅鮮美🤩🤩飲品方面有非常多特色飲品同埋唔同嘅選擇,而且清酒都係無限量供應👍🏻有興趣嘅朋友可以試下羊腩煲湯底🤭好似幾特別👍🏻下次試下😍😍

有興趣嘅朋友可以試下羊腩煲湯底🤭好似幾特別👍🏻下次試下😍😍