2023-01-13 67 瀏覽
返工位於將軍澳,今日一放工即刻同同事一齊去左公司附近既Baan PhadThai 度食泰菜,我地個個食到流晒口水,讚不絕口!🥳🥳🥳✅船河牛腩大大件炆的非常入味,入口軟冧唔痴牙,而麵亦非常彈牙,每啖吸收晒湯底既精華,簡直正到無朋友!我同事連湯都飲晒😝✅燒虎蝦炒金邊粉金邊粉炒得夠晒鑊氣,所以入口非常惹味香口,而虎蝦大假亦彈牙,咬落去非常鮮甜,性價比非常高✅燒豬頸肉薄切既豬頸肉燒得非常香口,啖啖juicy 多汁,而且非常嫩滑煙韌,我地好快就食晒✅沙嗲雞串燒得唔燶之餘仲有陣陣炭燒同沙嗲香,雞肉大件,入口滑嘟嘟,點埋啲醬一齊食簡直絕配🤪✅沙嗲豬肉串豬肉唔鞋唔老身,同雞肉一樣嫩滑同充滿沙嗲味,加埋啲甜酸醬一齊食好開胃😙

✅船河
✅燒虎蝦炒金邊粉