2023-10-16 576 瀏覽
好耐無寫食評,通常因為差而寫 但今次忍唔住要讚一讚。利申:我唔係打手。今晚叫咗熊貓,見到間價錢唔貴嘅西餐所以叫,無唸過係好味。我叫了豬鞍,封門柳同埋一個輕量一人餐。唯一可以話唔好,係個輕量餐份量太細,所以唔好,但老實,人哋叫輕量,硬細,只係太好食所以我哋覺得唔夠。豬鞍份量不細,配上燒菠蘿同配菜,豬鞍咸味剛好,能帶出豬的肉味,近骨有少少粉紅,剛剛熟所以更好食,竟然還配上蘋果蓉,美味。封門柳份量有4塊,總份量跟豬鞍差不多,我叫七成,到咗真係七成, 牛肉腍而有牛肉味,配上薯蓉,焗完整蒜頭 及配菜,好味。輕量餐 係卡邦尼+前菜+甜薯條+香草飽同嘢飲,卡邦尼creamy ,奶油味度和意粉軟硬剛好,甜薯條隔咁耐仲脆,前菜有誠意及帶驚喜。
好耐無寫食評,通常因為差而寫 但今次忍唔住要讚一讚。
我叫了豬鞍,封門柳同埋一個輕量一人餐。

2023-10-16
外賣送餐