2023-03-09
我地3個人叫佐勁多野呀,先試八爪魚蕃茄沙律,好多八爪魚,每塊都好厚好鮮甜,蕃茄亦有好多片,加埋海藻,成個沙律酸酸地,食完好開胃(^o^)呢度既炸物都好吸引,我地叫佐炸軟殼蟹同埋大雜錦天婦羅,軟殼蟹係原隻拎去炸,炸得好鬆脆,成隻蟹好咸香超好味,另外雜感天婦羅都有蝦,茄子,蟹柳,冬菇,蕃薯呢啲,每樣都好好食,好新鮮,完全唔會油膩,好香口(≧▽≦)而燒物我地就試佐銀鱈魚西京燒,燒鰆魚他他同埋燒鰻魚玉子燒,銀鱈魚好靚,好新鮮,魚肉夠晒嫩,燒汁好香,燒到出晒啲魚味;鰆魚他他燒到鰆魚半熟,內芯好嫩,口感一流;鰻魚包係玉子燒入面好特別,啲蛋吸收晒鰻魚既香味,又嫩又滑(=^x^=)壽司方面試佐吞拿魚黃瓜卷,三文魚牛油果卷同埋炸蝦天婦羅卷,吞拿魚又多又新鮮,配埋脆脆既黃瓜口感豐富;三文魚同牛油果都係軟林綿綿既,三文魚都好肥好新鮮,好滿足既口感呀;炸蝦天婦羅都整得好好,放係壽司入面食好好食,中和留果油膩感(。・ω・。)