2023-09-25 55 瀏覽
📍 Power Burger (黃竹街) (深水埗)深水埗黃竹街2K號地舖呢間burger 主色用左橙色,sharp 到我即刻望左過去,見到佢既裝修好用心,工業風格牆身仲有啲香港懷舊海報調,好有格調!👉焦脆雞堡+(小食+麻辣姜啤酒)💰78+(78)😋😋😋😋.8/5💙雞堡用上無激素雞扒、芝士、洋蔥、本地有機菜、自家秘製醬汁。雞肉漢堡好有咬口又煎到好香口,勁juicy,佢個包都好岀色,漢堡包有煎香過,依然保持著濕潤的口感,汁醬調味剛剛好💙小食我揀左四川麻辣薯條,食落好夠辣,每條薯條都有麻辣香味,勁惹味😋😋💙麻辣姜啤酒,好特別,麻辣姜啤酒凍是一你會感受到一種微妙的麻木感,仲有姜的香氣和味道。這種辛辣與麻辣搭配在一起,形成了一種獨特的風味組合。👉 芝士漢堡 +(小食+coke zero)💰88+(38)😋😋😋😋.8/5金黃色的芝士融化在牛肉到,散發出濃郁的香氣,濃郁的芝士和多汁的漢堡肉,漢堡肉好香脆同時又鎖住咗啲肉汁,超濃牛味!佢個包真係好岀色烘得好脆,超正!💙呢個真係勁推介!好驚喜!佢個口感有d似魚肉豆腐,即叫即炸,外脆内軟軟綿綿魚手指金黃香脆,,食落仲好鮮甜!好食💙coke zero💞💞回
📍 Power Burger (黃竹街) (深水埗)
深水埗黃竹街2K號地舖

👉焦脆雞堡+(小食+麻辣姜啤酒)
💰78+(78)
😋😋😋😋.8/5

👉 芝士漢堡 +(小食+coke zero)
💰88+(38)
😋😋😋😋.8/5

回頭: yesYesyes!!!係好高質既burger !!!好好坐,又好好食,必會再嚟💕💕💕✨✨✨

#kermit食在深水埗