APP會員的母親節優惠 ~ 麥芝蛋<飽>! 金拱門至今仍是<包>和<飽>分不清. 反正會員限定優惠, 有包有飲品, 應該勉強當做一餐.  來到老麥, 額外加多份沙律, 再用會員優惠送細薯條.      麥芝蛋<飽>    麥芝蛋連同包包紙, 直徑約9CM, SIZE比手掌還要小!  結構: 嘉頓包殼/茄醬/沙律醬/芝士/蛋/嘉頓包殼      高鹽份茄醬, 帶酸又肥膩的沙律醬, 為單調的雞蛋和麵包帶來豐富的調味. 咬包包時, 紅白杰撻撻的醬汁左必右必, 沾污嘴角.    凱撒沙律    因為麥芝蛋<飽>只夠攝牙隙, 根本唔夠飽, 再加上包包有勁多醬汁, 所以單點一份凱撒沙律, 希望有菜落肚扮健康. 沙律本身配一包日本芝麻沙律醬, 但自己怕肥, 所以没有使用. 沙律菜要仔細查看, 小心有焦焦邊的葉.     細薯條  麥記會員免費贈送的細薯.  凱撒沙律没有加入芝麻醬, 就倒入薯條作點綴! 而且薯條有大量鹽份, 可作調味呢!   梨茶飲料  心中總覺得是人工糖漿再加人造色素的合成飲品, 入口超甜, 感覺不到梨
APP會員的母親節優惠 ~ 麥芝蛋<飽>!
金拱門至今仍是<包>和<飽>分不清.
反正會員限定優惠, 有包有飲品, 應該勉強當做一餐.
來到老麥, 額外加多份沙律, 再用會員優惠送細薯條.
麥芝蛋<飽>
麥芝蛋連同包包紙,
直徑約9CM, SIZE比手掌還要小!
結構:
嘉頓包殼/茄醬/沙律醬/芝士/蛋/嘉頓包殼
麥芝蛋
咬包包時, 紅白杰撻撻的醬汁左必右必, 沾污嘴角.
凱撒沙律
沙律菜要仔細查看, 小心有焦焦邊的葉.
細薯條
而且薯條有大量鹽份, 可作調味呢!
梨茶飲料
心中總覺得是人工糖漿再加人造色素的合成飲品, 入口超甜, 感覺不到梨的味道.

幸好加了沙律和細薯, 這個午餐才叫做僅僅夠飽.
2022-05-06
外賣自取
$31.5 (早餐)
母親節
用餐優惠