2022-12-02 12 瀏覽
小店位於太子,主打美式漢堡包🍔 牛、豬、雞、芝士、菠蘿、煙肉、蔬菜樣樣有齊,竟然仲有四川麻辣味😛 超級創新又特別🤩 除此之外亦提供熱狗同多款小食,一定有款啱你心水🙈 店內有幾張枱櫈但主要做外賣,值得一試🥡經典漢堡份量十足~ 估唔到咁大件🤩 配料有漢堡扒、新鮮番茄、邪惡煎流心蛋、芝士片同生菜🥬 漢堡扒要咗牛豬各一💗 牛扒超級無敵juicy,豬肉口感鬆軟,各有千秋,好有驚喜🤤 特別鍾意佢嘅㊙️製醬汁,酸酸甜甜咁感覺無咁油膩~ 另外值得一讚係個麵包,外皮脆身,內裡十分鬆軟,麵包控表示滿足😋升級套餐會包一款小食同罐裝飲品🧃 洋蔥圈炸至脆卜卜,香草藍芝士薯寶幾有特色,薯餅中間夾住藍芝士,可以試試😍 另外加咗個經典熱狗,熱狗腸夠晒大條,皮脆多汁,仲有滿滿嘅番茄同芥末醬,惹味無窮🌭️