2022-09-06 16 瀏覽
店舖主打係外賣,所以堂食座位不多,有2張高檯。我同2個仔係俾佢個門面吸引而去,佢幅卡通牆幾過癮,好似打機咁嘅畫面 😆原來佢哋嘅🍔都好大個!好彩我好冷靜咁,只叫2個餐 😅3個人食剛剛好 😬🍔WB 經典漢堡有得揀豬或牛,我哋揀咗牛牛 🐮個人好鍾意漢堡有番茄🍅同埋隻煎蛋🍳架因為口感多重d,唔會覺得只有齋漢堡扒咁寡咁漏 👍最緊要係隻蛋唔好同我煎到熟哂!咁就成個包包都juicy夠邪惡 😈呢度全部都做得到,good!👍🔥🍔南蠻雞堡呢個都係人氣之選嚟架 🤩鍾意食日式南蠻醬,所以諗都唔諗就叫呢個 🤣哇,炸雞扒大大件 😦 佢唔會炸得油或乾 👍不過南蠻醬俾多少少就好d,相反黑醋汁當日似乎重手咗 😅+ $18 變套餐 (汽水一罐+小食一款) 可自選,我哋配咗:薯格 及 水牛城雞翼+ $3 可轉支裝飲品 薯格唔會好鹹👍 個人比較怕炸得過火,但呢度食咗覺得都唔會太熱氣 😁✌️水牛城雞翼比我想像中辣咗d 🥵講明先,個人本身唔係食得好辣 😅🙈醬汁係濃郁好夠味嘅,一放入口就好快感覺到d辣味攻條脷喇 😆🤪 我即刻要飲嘢沖沖去 😂如果鍾意食辣嘅朋友,可以試呢個!夠刺激 😬🌶️整體呢餐都ok嘅,如果店舖冷氣配套改善少少會更佳,
店舖主打係外賣,所以堂食座位不多,有2張高檯。

原來佢哋嘅🍔都好大個!
好彩我好冷靜咁,只叫2個餐 😅
3個人食剛剛好 😬

🍔WB 經典漢堡
有得揀豬或牛,我哋揀咗牛牛 🐮
個人好鍾意漢堡有番茄🍅同埋隻煎蛋🍳架
因為口感多重d,唔會覺得只有齋漢堡扒咁寡咁漏 👍
最緊要係隻蛋唔好同我煎到熟哂!
咁就成個包包都juicy夠邪惡 😈
呢度全部都做得到,good!👍🔥

🍔南蠻雞堡
呢個都係人氣之選嚟架 🤩
鍾意食日式南蠻醬,所以諗都唔諗就叫呢個 🤣
哇,炸雞扒大大件 😦 佢唔會炸得油或乾 👍
不過南蠻醬俾多少少就好d,相反黑醋汁當日似乎重手咗 😅

+ $18 變套餐 (汽水一罐+小食一款)
可自選,我哋配咗:薯格 及 水牛城雞翼
+ $3 可轉支裝飲品

水牛城雞翼比我想像中辣咗d 🥵
講明先,個人本身唔係食得好辣 😅🙈
如果鍾意食辣嘅朋友,可以試呢個!夠刺激 😬🌶️

整體呢餐都ok嘅,如果店舖冷氣配套改善少少會更佳,因為... D冷氣冇膠片擋住,走哂d冷氣,大家都食到出哂汗 😂🙈
2022-08-31
下午茶