招聘中
$16,000-$19,000
月薪
薪金面議
25天前
餐廳: 千両 (圓方)
資訊:

2024-04-08 465 瀏覽
千両的食物質素向來都有保證這裡的員工招呼不錯,尤其是今日招待我哋嘅女服務員,由頭到尾都保持笑容。令人食都食得開心啲。老人家想食熟食,點三文魚腩,軟殼蟹沙律,鰻魚壽司,赤背刺身,廣島蠔,蟹肉軍艦,吞拿魚軍艦。三文魚壽司超平,$36有三件。加埋個左口魚壽司,可惜老人家覺得照左口是生🥲,食咗落肚好似想吐返出嚟🤣。叫了串燒牛舌,免治雞肉串,串燒豚肉整得金黃香脆,食落啖啖肉,回味無窮。早前參加咗千両嘅會員,今個月生日有七折和$100優惠券。今個月10號之前仲可以參加抽獎有日本機票送。今次性價比高。千兩做生意可能有機會蝕本
千両的食物質素向來都有保證