朋友搵咗呢間裝修好得意嘅火鍋餐廳,係以旅行做主題,一行到入餐廳就有登機牌,好似去咗機場咁,落到餐廳就有唔同國家嘅名勝做主題,都幾煥然一新,因為香港暫時都冇乜呢啲餐廳餐廳嘅食物選擇都幾多,除咗有食火鍋都會有嘅大路配料,海鮮,手切牛肉,仲有啲香口嘅小食~ 由於我哋得兩個人,所以都唔係嗌咗太多嘢食~ 朋友係牛魔王,我哋叫咗兩碟牛,少少海鮮同埋椒鹽粟米,仲要比較罕見嘅水蓮~ 其中最令我有驚喜嘅係大蜆,非常新鮮,肥厚多肉又鮮甜,必叫之選至於手切牛肉都好足料,肉質偏瘦所以肉味幾濃~ 水蓮由於唔係度度都有得食,都建議大家叫,吸咗湯之後好爽脆~ btw餐廳仲有k房,見到有一大班人一路食火鍋一路唱K好似好開心咁,啱晒一大班朋友來聚會食完呢餐之後又旅行癮起,即刻返去睇吓機票幾錢
食完呢餐之後又旅行癮起,即刻返去睇吓機票幾錢
2023-06-08