2014-06-09
即叫即製薄餅,感覺幾特別,加上同事買了團購優惠,特地一試一行八人,叫了兩個薄餅、一個薯條、另加兩個set lunch連沙律 (set lunch 的 pizza 是1/3個)Tuna pizza: tuna 算新鮮,但薄餅size不算很大,而且只有薄批,脆的Pepper pizza: pepper 味道幾香,加上用芝士焗,還可以,但要小心薄批很易放涼,芝士變乾了就不好吃這裡的食品款式不多,set lunch 的pizza 預先做好,不同於即叫即製的,就算你要三個set lunch 都是同一款pizza,他們要買晒剩下的,不會即時焗一個俾你而自選pizza只能選三款或六款料的,即你想叫四款或八款料的都不成這裡疑似老闆娘的收銀員態度甚差,處事欠彈性,自選pizza 的話不可以和set lunch 一齊落單,更要分開排隊收兩次錢,一板一眼欠缺溝通技巧,嚴如我個同事所講「麥當勞的收銀都醒過佢」自選材料即叫即製的pizza 算幾有趣,但其實若果你到必勝客叫自選pizza,都一樣係即叫即製的。見有兩個外藉廚師坐鎮,以為會用pizza stone 焗薄儘hizb點知都唔係....食品平平,價錢不太化
食品平平,價錢不太化算,服務態度差,無回頭的餐廳