今日我同男友商量好, 又再幫襯"青森" 因上次既經驗, 所以值得翻炒再來^0^我地今日食左以下item: -1) 吞拿魚壽司- 比出面街既厚件, 不過d魚味有d血既感覺, 我吾係幾鍾意.2) 劍魚腩壽司- 比起上次既質素好左, d腩肉好鮮好肥美, 無筋, 好爽口, 好好味3) 三文魚海膽卷(8件裝$68) - 價錢好似貴左d, 不過當你見到佢既份量時就會覺得值回票價lor. d三文魚就包得肉酸左d, 散晒既. 不過就好fresh. 好多係腩肉....正. 另外, d海膽都吾錯架, 尚算新鮮, 好甜. 當然不能與即開既海膽比. 但敢既價食到有"蛋味且新鮮吾腥"既海膽就連某d大酒店都比吾上呀.4) 帶子壽司- 件頭就同外面差吾多($18乍, 好底食lor)而且, 佢真係好fresh, 好滑, 好想再食呀, 不過已經好飽lor.5) 蟹子沙律- 價錢比一般壽司店貴($28), 何解? 當你見到佢既份量, 你就會明白一切. 建議大家同3, 5知己一齊食就最好. 我同我男友要每人食4碗先食得晒呀?! 不過佢真係好足料架. d蟹子大粒到係一般既2倍. 咬落卜卜聲響, 而味道方面都吾錯架. 不過我就

我地今日食左以下item: -

5) 蟹子沙律- 價錢比一般壽司店貴($28), 何解? 當你見到佢既份量, 你就會明白一切. 建議大家同3, 5知己一齊食就最好. 我同我男友要每人食4碗先食得晒呀?! 不過佢真係好足料架. d蟹子大粒到係一般既2倍. 咬落卜卜聲響, 而味道方面都吾錯架. 不過我就鍾意小d 沙律醬la.

服務方面, d侍應都幾好service, 雖然當佢地無野做時係敢打牙較, 不過佢地都會不停為客人加茶. 算係做足功夫la. 而且呢度無加一收費, 我地食左敢多野, 先$150乍, 底到爛lor ^_^