2019-05-12 307 瀏覽
本來好肚餓就去左呢間台式店食野 食都個飯一半都未有就發現有粒不知明物體係個飯到 成個食慾都無曬 我就叫負責人黎睇下 佢就拎住我俾佢有粒不知明物體嗰個匙羹去廚房問啲師傅係咩黎既 最後佢比我嘅答案就係一啲煮嘢食嘅香料 雖然佢有話換過其他餐俾我 但我就話唔洗 (因為我已經無晒食慾) 我最係個心好唔舒服 就再次去問個負責人 個粒不知明物體其實係咩黎 因為我有影相 我睇左好耐又上網查閱香料 我搵唔到有一種香料係會有毛 但個負責人好堅持話係香料 之後我都同佢講我影左相我俾你睇下 我就問佢嘜有香料係有毛架咩?佢就話依家睇張相又真係有毛喎 但係佢都係堅持係香料 咁我就問佢你可唔可以俾我知佢廚房有邊種香料係同佢一樣 但佢無答我帶我遊花園 調返轉佢不停問我覺得呢粒係乜嘢 真係好笑之後態度越嚟越差 😡仲不停越行越埋😡之後我話咁你取消個餐 佢就話你都係想取消個餐姐係咪 實我都係想知道呢粒係咪真係香料 香料會有毛?其實個幾廿蚊我唔係志在要佢退俾我囉 態度10分惡劣 😡一句唔好意思對唔住都無😡我想知道呢粒係咪真係香料🙇🏽‍♀️🙇🏽‍♀️🙇🏽‍♀️
最後佢比我嘅答案就係一啲煮嘢食嘅香料
調返轉佢不停問我覺得呢粒係乜嘢 真係好笑
之後態度越嚟越差 😡仲不停越行越埋😡
之後我話咁你取消個餐 佢就話你都係想取消個餐姐係咪
實我都係想知道呢粒係咪真係香料 香料會有毛?

我想知道呢粒係咪真係香料🙇🏽‍♀️🙇🏽‍♀️🙇🏽‍♀️

2019-05-12