2021-09-06 806 瀏覽
蓋印loyalty program 就係要顧客再回來光顧!紅磡店完美示範了反面教材。蓋印咭無主動比客戶,我買了6次,無一次有比蓋印咭!我對上一次問:無咭怎辦?佢話蓋在單上,留下來次用。好啦,今次我帶回上次光顧蓋在單上有印的單,問:可否補回?(1周前的)女店員一口講唔得…… 太耐了。咁點叫新?其實,10得印先得一個 pizza, 我儲齊,唔通無其他嘢買?唔使咁小氣嘛?百幾蚊個 pizza, 一個印咪10蚊,黑哂面?為乜?有時,我想問,loyalty program 係為咗留難個客?定係為乜?講真,已用 what's app 落單,你都見到係熟客啦!使唔使咁現實?街坊生意,大家比面,你當我儍仔?咪第2間囉!
2021-09-04
30 分鐘 (外賣自取)