2019-06-02 334 瀏覽
成日行過銅鑼灣都好想試吓呢間薯條,呢日食完車仔麵之後,終於的起心肝去試啦😍雖然個價錢係一定貴過快餐店薯條好多,但平時見咁多人排隊覺得一定要試一試😜本身見到有promotion,如果買Mega或者以上嘅size就可以送炸芝士條🤪但唔好彩地嗰日芝士條已經冇晒🤢 Mega 芝士 洋蔥奶油啱啱炸出嚟嘅薯條,一放落口真係”驚為天人” LOL 因為真係熱辣辣香脆可口,而且啲粉真係好重口味😍😍😍 雖然調味粉嘅味道唔非常特別,但佢咁出色嘅地方係在於粉嘅份量真係好夠,每一條薯條都沾滿左厚厚嘅調味粉!而且薯條雖然炸完但完全唔覺得好油膩或者會炸到軟林林🤩 最後因為我哋要返公司,所以就叫個外賣袋拎左返去,返到去已經凍哂啦。但比同事食佢地都話幾好食,呢問potato corner係有啲料既!🐷

Mega 芝士 洋蔥奶油
而且薯條雖然炸完但完全唔覺得好油膩或者會炸到軟林林🤩