2022-06-20 88 瀏覽
今日行過旺角行人專用區,見到ruby Tuesday 開左係地鐵站E出口上面,記得幾年前成日係沙田一大班同事去食午餐,有會員優惠好抵,今日立即上去懷緬下先。••••••••••••••••••••••••••••••店員向我地介紹個會籍,$1200兩年,任何日子時段都用得,全部嘢食半價,依家加入,即送$200 ,一份雞翼,同埋甜品。都唔算貴,就加入左喇。.雞翼我哋要一半辣,一半唔辣,炸得香口,辣度都幾高,好正。Nachos份量大,肉醬同芝士撈埋一齊食好滿足。.大蝦長通粉唔係好夠味,比較普通,雞胸黑松露飯就夠哂味,岩哂我呢啲重口味人。.大杯sangria 真係好大杯,好足料,完全有夏日感覺。••••••••••••••••••••••••••••••
大杯sangria 真係好大杯,好足料,完全有夏日感覺。