最近啲天氣時冷時熱❄️☀️💨身為火鍋控嘅我竟然留意到食迴轉壽司都可以食好豐富嘅火鍋喺位於megabox 嘅隼即係可以食刺身🍣,同時享受熱辣辣火鍋呢間餐廳裝修好有特色以小朋友最愛嘅日本新幹線作為主題🚄入面牆壁掛了有日本懷舊火車鐵路照片🚉門口又似日本鐵路入閘位,係打卡位呀食客吃飯嘅時候,會有一架日本火車玩具正在迴轉壽司輸送帶上圍圈行走🚅我相信我仔仔一定會好鍾意呢間餐廳加上門口有得賣日本火車玩具😍我亦估唔到佢個#壽喜燒牛肉火鍋 $98🍲水準係唔錯,牛肉嘅厚度均勻既軟腍又有牛味🐮採用咗日本醬油嘅火鍋湯底,好有鮮味所以牛肉可以唔需要加豉油我散叫啲飛魚籽魷魚及芥辣八爪魚軍艦也很新鮮味濃,也很足料唔鍾意生刺身嘅客人或小朋友餐廳提供炸物、一品料理炙燒、芝士、兒童餐同其他熟食嘅食物種類算多,如炸軟殼蟹炸得非常鬆脆可口而且又好入味😋今期有最新海膽為主題嘅海膽炙燒三文魚皮卷,肥美的三文魚經過著炙燒後,變得更甘香,配上濃郁的海膽醬,更加滋味!另外一款熔岩海膽魚餅也好值得一試🍻我總覺得吃火鍋不妨配冰凍啤酒,加上今期啤酒又買一送一,真係超級抵啊!我同朋友一邊食飯一邊飲啤酒,享受一個愉快嘅日式大餐,我嘅感覺真係好似去咗
最近啲天氣時冷時熱❄️☀️💨
身為火鍋控嘅我竟然留意到
食迴轉壽司都可以食好豐富嘅火鍋
喺位於megabox 嘅隼
即係可以食刺身🍣,同時享受熱辣辣火鍋

呢間餐廳裝修好有特色
以小朋友最愛嘅日本新幹線作為主題🚄
入面牆壁掛了有日本懷舊火車鐵路照片🚉
門口又似日本鐵路入閘位,係打卡位呀
食客吃飯嘅時候,會有一架日本火車玩具
正在迴轉壽司輸送帶上圍圈行走🚅
我相信我仔仔一定會好鍾意呢間餐廳
加上門口有得賣日本火車玩具😍

我亦估唔到佢個#壽喜燒牛肉火鍋 $98🍲
水準係唔錯,牛肉嘅厚度均勻
既軟腍又有牛味🐮
採用咗日本醬油嘅火鍋湯底,好有鮮味
所以牛肉可以唔需要加豉油

我散叫啲飛魚籽魷魚及芥辣八爪魚軍艦
也很新鮮味濃,也很足料

唔鍾意生刺身嘅客人或小朋友

🍻我總覺得吃火鍋不妨配冰凍啤酒,加上今期啤酒又買一送一,真係超級抵啊!我同朋友一邊食飯一邊飲啤酒,享受一個愉快嘅日式大餐,我嘅感覺真係好似去咗日本啊!