餐廳: 渝薌烤魚
資訊:

好耐無食烤魚.朋友提意去屋企附近呢間「渝薌烤魚」未入餐廳已經聞到香噴噴🤤餐廳主打四川烤魚😊味道方面有唔辣既酸菜味、蒜香味🧄香蔥味及鮮茄雜菌味烤魚😊而鍾意辣既就可以揀泡椒味、香辣味、香麻辣味烤魚及剁椒味🌶️我地叫左香麻辣味烤魽魚😊鍾意佢相對鯇魚沒有太多幼骨亦啖啖肉😊小辣程度就啱啱好☺️因為真係會越滾越辣😬配料就點了秀珍菇吸收哂湯汁好好食🤤黑豚豬肉比另外餐廳的有更一定厚度😉食落多了份嚼勁但一啲都唔韌🥰最後食埋水晶粉就好飽了👍除左烤魚外😌亦有風味串燒🍢特式小食及魚湯米線等等..食烤魚當然要啤啤佢🍻呢度除左啤酒仲有清酒、白酒🍶及紅酒🍷汽水、茶飲等等!
好耐無食烤魚.朋友提意去屋企附近呢間「渝薌烤魚」

配料就點了秀珍菇吸收哂湯汁好好食🤤
黑豚豬肉比另外餐廳的有更一定厚度😉
食落多了份嚼勁但一啲都唔韌🥰
最後食埋水晶粉就好飽了👍

除左烤魚外😌亦有風味串燒🍢特式小食及魚湯米線等等..

• 黑豚豬肉
  • 香麻辣烤魚