2024-11-25 169 瀏覽
是日不宜開火🤭帶咗我家老爺出街晚飯食日式居酒屋,餐廳晚市做緊八五折!👍🏻餐廳充滿日式風情,樓底非常之高、座位闊落坐得好舒服,燈光柔和感覺浪漫😂仲設有一台榻榻米座位幾特別。昆布鹽漬青瓜🥒先吃個前菜開一開胃,清新嘅青瓜 有啲芝麻香。雞胸軟骨串一隻雞先得一嚿雞胸軟骨,非常脆口,有陣醬燒焦香味。阿波尾雞翼阿波尾雞係日本嘢,超市見過 我都係第一次食,肉質有彈性肉味偏淡,都幾大隻幾好肉。咖喱岩蝦炸得好香脆,外面灑上咖喱粉、鹽,陣陣咖喱香味 鹹鹹地,蝦肉都爽口彈牙,係唔錯嘅小食。牛油果松葉蟹肉脆殼卷中間包住炸軟殼蟹,上面放咗牛油果、蟹肉和炸魚仔,口感好豐富,造型都好靚仔!福岡凍蕎麥麵🍜我最喜歡呢個凍蕎麥麵,順滑爽口又健康,個麵汁好好味,仲有紫菜碎木魚花和溫泉蛋。

昆布鹽漬青瓜🥒
先吃個前菜開一開胃,清新嘅青瓜 有啲芝麻香。

雞胸軟骨串
一隻雞先得一嚿雞胸軟骨,非常脆口,有陣醬燒焦香味。

阿波尾雞翼

咖喱岩蝦