2014-06-22 7962 瀏覽
二人同行到銅鑼灣. 選咗特色餐廰Cafe Corridor. 這兒不太好找, 真的要放遠目光, 不然好易走過...晚上七點幾, 人不是太多. 這裡地方不大, 只有不夠十張枱. 我們選了個安靜的角落, 傾計還不錯. 這裡裝潢頗有特色; 破舊家俬, 紅色磚牆, 上面掛住形形式式的畫作, 滿有外國feel.餐牌呢? 原來這裡的餐牌都寫在上方的黑板上. 不太易看, 而且全是英文...餐牌上的飲品選擇還好, 只是食物款式不是太多. 這裡點餐是走到櫃檯前. 點了一客All Day Breakfast, 肉醬意粉, 加兩柸果汁. 意粉茄味足, 但份量不足. 男士應該唔夠. 自己没有試到All Day Breakfast, 睇落用料十足, 聞落幾香. 友人都讚唔錯. 果汁應該新鮮搾, 有果香但不會太甜.All Day Breakfast肉醬意粉食物整體味道OK, 價錢尚算合理, 而且免收加一. 如果食物既選擇多啲會更好.

All Day Breakfast
All Day Breakfast