餐廳: 虎鐵鐵板燒
優惠: 於此國泰夥伴餐廳用餐賺里 !
條款及細則:
須受其他國泰條款及細則約束。
2024-06-23 119 瀏覽
耐冇見嘅朋友係時候要聚一聚👐今日去左銅鑼灣澳門逸園中心12樓虎鐵食鐵板燒🫶我地叫咗個二人餐有以下菜色🤩🎀意大利花茶味蕾充滿清新嘅花香味🎀前菜:煙三文魚,芝麻醬沙律三文魚帶有煙燻咸香加沙律少少酸甜打開鐵板燒序幕🎀金箔黑松露,蟹肉海膽溏心蛋😍蛋香嫩滑🎀白舞松茸蠔湯😊用鐵板煎香蠔🦪再加落舞松茸煲湯😊食落有濃郁嘅蠔香甜鮮味☺️🎀火焰黑松露汁煮大帆立貝🥳肉質鮮甜以黑松露調味感覺唔錯🎀鐵板原隻大龍蝦🦞廚師將龍蝦起肉😊蝦膏就加埋海膽做醬汁流暢動作烹調方法睇見都覺得好好食😋🎀熊本縣A5和牛薄燒中心加入蔥花減去油膩口感,但又食到軟滑嘅和牛🥳 🎀刺身帶子豆腐鯛魚湯☺️薄切帶子都好似豆腐咁滑,超濃鯛魚湯好暖胃🎀松葉蟹肉炒飯👐一陣陣蟹肉炒飯香味飄過嚟😜原本好飽都忍唔住食曬😋🎀特色椰子雪葩食埋個雪花甜品咁就好滿足豐富

🎀意大利花茶味蕾充滿清新嘅花香味
🎀前菜:煙三文魚,芝麻醬沙律
三文魚帶有煙燻咸香加沙律少少酸甜打開鐵板燒序幕

🎀金箔黑松露,蟹肉海膽溏心蛋😍蛋香嫩滑

🎀火焰黑松露汁煮大帆立貝🥳肉質鮮甜以黑松露調味感覺唔錯

🎀特色椰子雪葩食埋個雪花甜品咁就好滿足豐富